Actie ‘Warme winterjassen voor kinderen’

In het tv-programma ‘Even tot hier’ deed de Groningse Kledingbank een oproep om winterjassen voor kinderen te brengen. Kledingbank Groene Hart sluit zich graag aan bij deze oproep, maar hoopt ook op geld om zelf mooie warme jassen te kunnen kopen.
KBfoto1Ook in onze regio hebben we een groot tekort aan winterkleding voor de 650 kinderen die bij de Kledingbank zijn ingeschreven. Kinderen worden helaas vaak gepest KBfoto2door klasgenoten omdat ze geen ‘coole’ kleding dragen. We zijn dus vooral op zoek naar trendy winterjassen en overige kleding voor de kinderen die bij ons shoppen!
Wij zijn heel blij als u mooie gebruikte jassen in de winkel komt brengen in De Jozef in Alphen aan den Rijn (ingang aan de kant van de Prins Bernardlaan). Maar we hebben ook geld nodig om jassen bij te kopen. Zoek u een goed doel om (een deel van) de energiecompensatie die alle Nederlanders hebben ontvangen te schenken? Denk dan ook aan ons!
Wilt u een actie op school beginnen, dan kunnen wij u helpen en de jassen komen ophalen.
Heeft u een bedrijf dat ons kan helpen in deze actie, dan komen we graag in contact.
Wilt u doneren zodat wij jassen kunnen kopen? Scan dan de QR-code of maak een bijdrage over naar NL17 RABO 0377 9206 73 ten name van Stichting Kledingbank Groene Hart, onder qr code winterjassenactievermelding van ‘Actie warme winterjassen’. De Kledingbank Groene Hart is een goed doel met ANBI status. kledingbank-groenehart.nl.